Υπόθεση 5 κιλών ΜΟΝΟ !!!

“Θέλω να χάσω 5 κιλά πριν την παραλία !”

Και ποια γυναίκα δεν το θέλει ; Τώρα γίνεται ! Μέχρι σήμερα και μόνο που το σκεφτόσουν σε έπιανε πανικός. Ο πανικός όμως δεν έχει πια καμία θέση στη ζωή σου.Candice+Swanepoel-green-coffee-greece

5 κιλά σημαίνουν μόλις 3 εβδομάδες ! Προλαβαίνεις να ξεκινήσεις !!!

Το πιο σημαντικό στην περίπτωση της δίαιτας είναι να είναι ένα πρόγραμμα εφαρμόσιμο, εφικτό και κυρίως όχι ακραίο ! Όλες εκείνες οι δίαιτες που υπόσχονται αδυνάτισμα 10 ή 15 κιλών σε 1 μόλις μήνα είναι σίγουρα απάνθρωπες και επικίνδυνες για τον κάθε οργανισμό ! Ακόμα και αν φέρουν αποτελέσματα λόγω της σκληρότητας και των ακραίων διατροφικών επιλογών που επιβάλλουν, στο τέλος προξενούν ακόμα μεγαλύτερο κακό στον οργανισμό, που μετά το πέρας της περιόδου ατελείωτων στερήσεων στο φαγητό, ξαναπαίρνει όλα τα κιλά που κατάφερε να χάσει … και τις περισσότερες φορές μάλιστα και ακόμα πιο πολλά !

(!!!) ! Μια σωστή δίαιτα δεν πρέπει να φροντίζει και να μεριμνά μόνο για το πώς το άτομο θα καταφέρει να χάσει τα επιθυμητά 5 κιλά, αλλά και για το πώς εν συνεχεία θα καταφέρει να διατηρήσει το σωματικό του βάρος σταθερό και να μην τα ξαναπάρει !

Έτσι, το ζητούμενο δεν είναι ένα διατροφικό πρόγραμμα που εύκολα απορρίπτει γεύματα, αλλά ένα διατροφικό πλάνο που θα παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια στον οργανισμό και θα μπορεί να γίνει ένας υγιεινός τρόπος ζωής και μετά το τέλος της δίαιτας … και στη συγκεκριμένη περίπτωση των 3 εβδομάδων που διαρκεί !

Μιλάμε λοιπόν για ένα πλάνο διατροφής που περιλαμβάνει 5 γεύματα ημερησίως και φυσικά καλύπτει μια μεγάλη γκάμα τροφών ώστε ο οργανισμός να λαμβάνει ΟΛΑ τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες !

(!!!) : Τα γεύματα δεν χρειάζεται να στερούνται γεύσης, αλλά σίγουρα προσπαθούμε να ελέγχουμε το μέγεθος των μερίδων μας, ώστε να μην υπερβαίνουμε το επιτρεπτό όριο ημερήσιων θερμίδων ανάλογα με την ηλικία, το ύψος και το βάρος μας !

Τα λίπη επιτρέπονται αλλά προτιμώνται τα καλά λίπη ! Αποφεύγουμε λοιπόν την κατανάλωση ζάχαρης ή την περιορίζουμε σε 1 φορά την εβδομάδα !

(!!!) : Φροντίζουμε πάντοτε ώστε να πίνουμε αρκετή ποσότητα νερού που θα ενισχύσει τη διαδικασία της λιποδιάλυσης και θα αποτοξινώσει τον οργανισμό !

(!!!) : Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι καθημερινά στη διατροφή μας είτε ως κύριο πιάτο, είτε ως συνοδευτικό, είτε ως σνακ. Φροντίζουμε να είναι φρέσκα και να μην έχουν πολλά φυτοφάρμακα που μπλοκάρουν τον μεταβολικό ρυθμό του οργανισμού μας και δυσκολεύουν το αδυνάτισμα !

Uncategorized

Comments are closed.