Το σώμα μου μετά τη γέννα !!!

Πριν & Μετά …

Ο ερχομός του παιδιού σου μπορεί να ήταν μια από τις πιο πολύτιμες στιγμές για τη ζωή σου (αφού σήμανε την είσοδο σου σε έναν εντελώς νέο κόσμο … τον κόσμο της μητρότητας), αλλά ήταν και μια από τις πιο επίπονες στιγμές (ένα τεράστιο πλήγμα) για το σώμα σου και την σιλουέττα σου !pregnancy-green-coffee-greece

Όλοι ισχυρίζονται με μια απίστευτη άνεση … πως ΝΑΙ !!! … παίρνεις κιλά κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, αλλά μετά τα χάνεις ! Πόσο εύκολο και εφικτό είναι όμως στην πραγματικότητα αυτό ;

Μήπως το να γίνεσαι μαμά σημαίνει τελικά πως παύεις να είσαι επιθυμητή γυναίκα ;;; Μα φυσικά και ΟΧΙ ! Ωστόσο η μητρότητα επιφέρει ένα σωρό αλλαγές όχι μόνο στη ζωή σας και την καθημερινότητά σας (και φυσικά αναφερόμαστε σε ΟΛΕΣ τις μαμάδες του κόσμου, από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη !), αλλά και στο σώμα σας !!! Μάλιστα πολλές από αυτές τις αλλαγές (όσο δυσάρεστο και αν είναι) είναι ΜΟΝΙΜΕΣ !!!

Τι πρέπει να γνωρίζω ;;;

Νο 1 : Άσκηση πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την απόκτηση του παιδιού !

Το σώμα που έχει μάθει να ασκείται, που έχει τονωμένο μυικό σύστημα έχει μνήμη !!! Έτσι, δε θα πλαδαρέψει εύκολα και φυσικά δε θα πάρει παραπάνω από τα απαραίτητα κιλά !

Νο 2 : Αλλάζει η λειτουργία του σώματος !

Το σώμα της γυναίκας, τόσο κατά την περιόδο της κύησης, όσο και μετά την γέννα, αποκτά και νέους ρόλους, ρόλους σημαντικούς για την διατροφή και την ανάπτυξη του παιδιού ! Ο θηλασμός είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της μεγάλης αξίας που αποτά το σώμα της γυναίκας με αυτόν τον νέο ρόλο που του ανατέθηκε !

Νο 3 : Προσεγμένη διατροφή κατά την εγκυμοσύνη !

Σημασία δεν έχει μόνο πως θα χάσουμε τα κιλά που πήραμε κατά την εγκυμοσύνη μας, αλλά και (κυρίως αυτό !) πως θα διατηρήσουμε το βάρος μας σε λογικά επίπεδα ! Αυτό μπορεί να επιτευχθεί όμως μόνο με σωστή και προσεγμένη διατροφή καθ’όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης !

Νο 4 : Το σώμα αλλάζει για ΠΑΝΤΑ !

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το γνωρίζει η κάθε γυναίκα πριν μπει στην διαδικασία να αποκτήσει παιδιά ! Το σώμα της (ακόμα και αν καταφέρει να απαλλαγεί από ΟΛΑ τα κιλά της εγκυμοσύνης !!!) δεν θα είναι ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ το ίδιο, δεν θα είναι ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ όπως ήταν πριν την εγκυμοσύνη !

ΣΥΜΒΟΥΛΗ : Εάν κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης έχετε βάλει αρκετά svetol-green-coffee-greeceπαραπανίσια κιλά από τα οποία αδυνατείτε να απαλλαγείτε, τότε εμπιστευθείτε κάποιο δραστικό συμπλήρωμα διατροφής και αδυνατίσματος ! Εμείς σας προτείνουμε το Svetol Green Coffee που είναι ένας πολύ δραστικός και αποτελεσματικός λιποδιαλύτης, απόλυτα ασφαλής για την υγεία και τον οργανισμό !

ΠΡΟΣΟΧΗ : Μην λαμβάνετε ΠΟΤΕ ένα συμπλήρωμα διατροφής (ειδικά οι νέες μητέρες) χωρίς την σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας !

Uncategorized

Comments are closed.