“Τι δεν πάει καλά με τα μαλλιά μου ;”

Πόσες φορές δεν έχεις αναρωτηθεί τι κάνεις λάθος και τα μαλλιά σου δείχνουν :

  • τόσο άτονα ;
  • τόσο απεριποίητα ;
  • τόσο άρρωστα ;
  • τόσο θαμπά ;
  • τόσο κατεστραμμένα ;
  • τόσο αδύναμα ;mallia-green-coffee-greece

Βλέπεις τόσες γυναίκες στα περιοδικά που έχουν τόσο όμορφα και λαμπερά μαλλιά που ακτινοβολούν υγεία και ζωντάνια, και μετά κοιτάζεις τα δικά σου και απογοητεύεσαι. Τα μαλλιά σου δείχνουν κατεστραμμένα και θαμπά, δεν μακραίνουν εύκολα και σπάνε συνεχώς !

Γιατί όμως τα μαλλιά σου δείχνουν τόσο ταλαιπωρημένα ;

Τι φταίει και έχασαν την φρεσκάδα τους ;

Υπάρχει τρόπος να τα αναζωογονήσεις και να τους επαναφέρεις τη χαμένη τους λάμψη ;

Τα μαλλιά σου είναι ένας ζωντανός οργανισμός που χρειάζεται φροντίδα και περιποίηση τακτικά (και όχι μόνο όποτε το θυμάσαι !), ειδικά λόγω των κακουχιών που υφίστανται σε καθημερινή βάση. Το νέφος, οι ακραίες καιρικές συνθήκες (κρύο, ζέστη, ήλιος, αέρας, σκόνη), οι βαφές και το styling, ταλαιπωρουν και καταστρέφουν την τρίχα, η οποία “διψά” για βοήθεια, ενίσχυση και φροντίδα !

Ένα χαρακτηριστικό σημάδι πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με τα μαλλιά σου, είναι το γεγονός πως δεν μακραίνουν σχεδόν καθόλου. Για να ενισχύσεις λοιπόν τα μαλλιά σου, φρόντισε να τα προστατεύεις και να τα περιποιείσαι σε κάθε ευκαιρία ! … Μην ξεχνάς άλλωστε πως τα μαλλιά σου είσαι εσύ ! Όσο πιο όμορφα και υγιή μαλλιά έχεις, τόσο πιο όμορφη και περιποιημένη δείχνεις και εσύ !

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ :

Νο 1 : Δεν τα χτενίζω νευρικά, γιατί θα τα σπάσω και θα δημιουργήσω ψαλίδα στις άκρες. Όσο πιο ήρεμα και μαλακά χτενίζω τα μαλλιά μου, τόσο λιγότερη ζημιά τους προκαλώ.

Νο 2 : Προστατεύω τα μαλλιά μου από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (κρύο ή ζέστη) με ένα μαντήλι, ένα καπέλο ή ένα σκούφο).

Νο 3 : Τους παρέχω αντηλιακή προστασια (ειδικά τους καλοκαιρινούς θερμούς μήνες).

Νο 4 : Φροντίζω για τη σωστή τους ενυδάτωση (και εσωτερικά πίνοντας άφθονο νερό … και εξωτερικά με τα κατάλληλα ενυδατικά προϊόντα).

Νο 5 : Αποφεύγω την συχνή χρήση σεσουάρ, ψαλιδιών και άλλων προϊόντων styling που κουράζουν και καταστρέφουν την τρίχα.

Νο 6 : Προτιμώ φυσικά προϊόντα για την εντατική περιποίηση των μαλλιών μου.

Θέλω να μακρύνω τα μαλλιά μου ΓΡΗΓΟΡΑ !!!”

Δοκίμασες νέο κούρεμα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και δε σου βγήκε όπως το περίμενες ;

Απογοητεύτηκες και δεν βλέπεις την ώρα να μεγαλώσουν ξανά τα μαλλιά σου για να μην αντικρύζεις αυτή την αποτυχημένη σου απόπειρα για καρέ ;

Δεν ξέρεις τι να κάνεις για να δυναμώσεις τα μαλλιά σου και να μακρύνουν πιο γρήγορα ;

Δεν ξέρεις πώς να περιποιηθείς τα ταλαιπωρημένα σου μαλλιά από το ατελείωτο styling και τα μέτρητα χτενίσματα των εορτών ;

Και όμως … ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ! Τα μαλλιά σου είναι ταλαιπωρημένα και χρειάζονται μια εντατική φροντίδα και περιποίηση για να δυναμώσουν ξανά και να ανακτήσουν τη χαμένη τους υγεία και δύναμη (άλλωστε είναι γνωστό πως μόνο τα υγιή μαλλιά μακραίνουν !).

Κάνε τα μαλλιά σου να μεγαλώσουν πιο γρήγορα από ποτέ, με απλά προϊόντα, μόνη σου στο σπίτι σου !

Για να αρχίσουν τα μαλλιά σου να αναπτυσσονται πιο γρήγορα χρειάζονται μια γερή δόση περιποίησης ! Ένα καλό μασαζάκι στο τριχωτό της κεφαλής με τα κατάλληλα προϊόντα, μια σωστή και ισορροπημένη διατροφη πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, αλλά και η αποβολή του άγχους από τον οργανισμό, είναι πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν τα μαλλιά σου να δείχνουν ως δια μαγείας πιο όμορφα από ποτέ … και μάλιστα μέσα σε 1 μόλις εβδομάδα !!!

Τι προτείνουμε εμείς ;

Η χρήση φυσικών ελαίων, όπως είναι το έλαιο καρύδας, το έλαιο argan ή το έλαιο jojoba, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα καλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής που θα δημιουργήσει υπεραιμία στην περιοχή και θα τονώσει τους θύλακες των τριχών ! Έχει αποδειχθεί επιστημονικά, πως αυτό μπορεί πραγματικά να οδηγήσει σε ταχύτερη ανάπτυξη της τρίχας !

Uncategorized , , ,

Comments are closed.