Δυσπεψία : Καταπολέμησέ τη με βότανα !

Όταν το φαγητό γίνεται … εφιάλτης !

Έφαγες λίγο παραπάνω και νιώθεις δυσπεψία ; Καούρα, δυσφορία, πόνος και φούσκωμα στην περιοχή της κοιλιάς κάνουν την εμφάνισή τους ; Υπάρχει λύση ! Μπορείς να καταπολεμήσεις όλα αυτά τα δυσάρεστα συμπτώματα (που θυμίζουν εφιάλτη), μόνο με βότανα της φύσης !kanella-dyspepsia-green-coffee-greece

Έπεσες με τα μούτρα στο φαγητό χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες και τώρα υποφέρεις ; Έφαγες αγχωμένος και πνιγμένος από σκέψεις για τη δουλειά ; Έφαγες πολύ καυτερά φαγητά ; Πάσχεις μήπως από έλκος ή κάποια άλλη παθολογική κατάσταση του στομάχου ; Όλα αυτά είναι πιθανοί λόγοι που δυσκολεύουν το στομάχι να επεξεργαστεί και να χωνέψει τις τροφές, με αποτέλεσμα να συνοδεύεται από όλα αυτά τα δυσάρεστα συμπτώματα που προαναφέραμε η διαδικασία της πέψης.

Είναι η δυσπεψία κάτι επικίνδυνο ;;;

Τις περισσότερες φορές (εσφαλμένα !) δε δίνουμε καμία σημασία στα συμπτώματα της δυσπεψίας, θεωρώντας πως είναι κάτι ασήμαντο και σίγουρα περαστικό.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα συμπτώματα της δυσπεψίας δεν πρέπει να παίρνουμε τόσο αψήφιστα, αφού μπορεί να αποτελέσουν προάγγελο σοβαρότερων παθήσεων … όπως ο καρκίνος του στομάχου !

Σημαντικό είναι να αντιμετωπίζουμε ταχύτατα τα συμπτώματα της δυσπεψίας και να απευθυνόμαστε σε κάποιον ειδικό όταν παρατηρούμε ότι αυτά επιμένουν και δεν υποχωρούν !

Πώς μπορώ να θέσω υπό έλεγχο το πρόβλημα της δυσπεψίας ;

Ένας είναι ο κύριος και πιο αποδοτικός τρόπος να ελέγξουμε και τελικά να εξαλείψουμε το πρόβλημα της δυσπεψίας, και αυτός δεν είναι άλλος από την σωστή, ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.

Τα μικρά γεύματα, με τις σωστές αναλογίες θρεπτικών συστατικών, τη σωστή ώρα και υπό τις σωστές συνθήκες, μπορούν να αποτρέψουν πολλά προβλήματα στην πέψη και να ενισχύσουν την καλή λειτουργία ολόκληρου του πεπτικού συστήματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Σημαντικό επίσης για την καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος είναι και η διακοπή του καπνίσματος !

Τέλος, η διατήρηση του σωματικού βάρους στα σωστά επίπεδα και χωρίς συνεχείς αυξομειώσεις, συμβάλλει στην γενικότερη καλή υγεία του οργανισμού και κατ’επέκταση και του πεπτικού συστήματος !svetol-green-coffee-greece

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Για αποτελεσματικότερη και φυσικά ταχύτερη απώλεια βάρους εμπιστευθείτε ένα δραστικό και ασφαλές λιποδιαλυτικό προϊόν. Εμείς σας προτείνουμε τον 100 % φυσικό λιποδιαλύτη Svetol Green Coffee !

Για πληροφορίες πατήστε εδώ

Τα βότανα κατά της δυσπεψίας …

Η φύση, που δίνει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα και ανωμαλία του οργανισμού, δίνει τη λύση και για τη δυσπεψία. Απλά προϊόντα της μητέρας φύσης είναι ικανά να καταπολεμήσουν άμεσα τα δυσάρεστα συμπτώματα της δυσπεψίας και να σας ανακουφίσουν από αυτά.

Τα πιο δραστικά από αυτά είναι :

Νο 1 βότανο : ο γλυκάνισος

Το έλαιο του γλυκάνισου μπορεί να ανακουφίσει ένα παραφουσκωμένο και πρησμένο από το πολύ φαγητό στομάχι !

Νο 2 βότανο : ο άνηθος

Ο άνηθος, είναι ένα πολύ θρεπτικό βότανο, που μεταξύ άλλων διευκολύνει τη διαδικασία της πέψης και ανακουφίζει από τυχόν στομαχικές διαταραχές.

Νο 3 βότανο : η κανέλα

Η κανέλα, αρωματική και γλυκιά, έχει πάρα πολλές ευεργετικές δράσεις στον οργανισμό, αλλά και πολλές ιαματικές δράσεις. Μια σημαντική δράση της είναι και η διευκόλυνση της πέψης, αφού έχει την ιδιότητα να αυξάνει τις εκκρίσεις του στομάχου.

Uncategorized , , ,

Comments are closed.