Συμπληρώματα Green Coffee : Είναι όλα ίδια ;;;

Δίαιτα & συμπλήρωμα Green Coffee

Πολλά συμπληρώματα διατροφής για αδυνάτισμα με βάση τους τον Green Coffee (Πράσινο Καφέ) έχουν κατακλύσει την αγορά και μονοπωλούν το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού. Πρόκειται για συμπληρώματα διατροφής που βασίζονται (ως μοναδικό συστατικό τους ή ακόμα και συνδυαστικά με άλλα συστατικά) στον Green Coffee και στις μοναδικές του ιδιότητες σχετικά με το κάψιμο του σωματικού λίπους και φυσικά την απώλεια βάρους.

Green Coffee Greece

Όταν όμως κάποιος μπαίνει στη διαδικασία να επιλέξει ένα προϊόν αδυνατίσματος που θα λειτουργήσει βοηθητικά στην προσπάθειά του (είτε με γυμναστική, είτε με δίαιτα) για απώλεια κιλών και πόντων από τα επίμαχα σημεία (πλαδαρά μπρατσάκια, σωσίβιο στην περιοχή της κοιλιάς, χαλαροί γλουτοί,αγύμναστοι και με κυτταρίτιδα μηροί), ζητά το καλύτερο προϊόν και ελπίζει για το καλύτερο αποτέλεσμα που θα αποζημιώσει τους κόπους και την προσπάθειά του.

 Η χρήση του Green Coffee στα συμπληρώματα αδυνατίσματος

Ο Green Coffee χρησιμοποιήθηκε ευρέως στα συμπληρώματα αδυνατίσματος, και αυτό οφείλεται στη μοναδική του δράση σχετικά με το αδυνάτισμα.

 • Βοηθάει αποτελεσματικά στη μείωση του σωματικού βάρους, ακόμα και στην περίπτωση εκείνη που ο χρήστης δεν ακολουθεί κάποιο πρόγραμμα σωματικής άσκησης ή που δεν εφαρμόζει κάποια δίαιτα ή διατροφή.
 • Επιτυγχάνει ΜΟΝΙΜΗ απώλεια βάρους. Ακόμα και μετά το πέρας της θεραπείας (ακολουθώντας φυσικά μια ισορροπημένη διατροφή χωρίς απαγορεύσεις αλλά και χωρίς υπερβολές), ο χρήστης δεν πρόκειται να ξαναπάρει τα χαμένα κιλά, αλλά αντιθέτως θα διατηρήσει το βάρος του στα επιθυμητά επίπεδα.
 • Αυξάνει τον μεταβολικό ρυθμό του οργανισμού ο οποίος εν συνεχεία οδηγεί και σε κατακόρυφη αύξηση των καύσεων του αποθηκευμένου στο σώμα λίπους. Έτσι, το σωματικό λίπος σταδιακά μειώνεται και το σώμα σμιλεύεται προσφέροντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
 • Εμποδίζει την απορρόφηση του διατροφικού λίπους από τον οργανισμό. Με τον τρόπο αυτό αποτρέπει την αύξηση του σωματικού βάρους αλλά και την αποθήκευση του διατροφικού λίπους στο σώμα με τη μορφή σωματικού λίπους (παχάκια).
 • Οι χρήστες του Green Coffee καταφέρνουν μετά το πέρας της θεραπείας να επιτύχουν σημαντικά χαμηλότερο σωματικό βάρος, αισθητά λιγότερο σωματικό λίπος και φυσικά μικρότερο ΔΜΣ (Δείκτη Μάζας Σώματος).

 Είναι όμως πραγματικά όλα τα συμπληρώματα Green Coffee ίδια ;

Είναι τόσο πολλά τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά που όταν έρχεται η ώρα να επιλέξει το άτομο ποιο θα εμπιστευτεί για το αδυνάτισμά του, τότε όλα δυσκολεύουν.

 • Με τι κριτήρια πρέπει να αποφασίζει κανείς;
 • Υπάρχει τρόπος να καταλάβουμε ποια από τα προϊόντα αυτά μπορεί να είναι «απάτη» ;
 • Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα σημεία που να μου υποδεικνύουν ποιο προϊόν πρέπει να εμπιστευτώ και ποιο θα είναι σφαλές για τον οργανισμό μου ;

Όλες αυτές οι απορίες και τα ερωτηματικά αναπόφευκτα κυριεύουν τον καθένα που προσπαθεί να χάσει βάρος και ψάχνει να βρει το καλύτερο, ασφαλέστερα αλλά ταυτόχρονα και αποδοτικότερο προϊόν για να εμπιστευτεί.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Όντως υπάρχουν κάποια πράγματα που χρειάζονται προσοχή κατά την αγορά των συμπληρωμάτων διατροφής και αδυνατίσματος, αφού πολλοί είναι εκείνοι που θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν για εύκολο κέρδος επωφελούμενοι από ένα προϊόν και τα φώτα της δημοσιότητας που έχουν στραφεί επάνω του.

Ο Green Coffee είναι ένα από αυτά τα συστατικά που έχουν τραβήξει την προσοχή ολόκληρου του πλανήτη επάνω τους, και όπως ήταν φυσικό πολλοί έτρεξαν να το εκμεταλλευτούν.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Σημαντικό είναι να γνωρίζετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα συμπληρώματα του Green Coffee και να αποφεύγετε εκείνα τα οποία περιέχουν εκχύλισμα Green Coffee σε περιεκτικότητα ίση ή μικρότερη των 400 mg.

Συνήθως τα συμπληρώματα αυτά παρουσιάζουν αμφίβολα ή και ανύπαρκτα αποτελέσματα, σπάνια αναγράφεται η ακριβής σύσταση του προϊόντος (γεγονός που θα πρέπει να προκαλεί ανησυχία στον καταναλωτή), ενώ κανένας από τους ειδικούς δεν συνιστά τη χρήση αυτών των σκευασμάτων από Green Coffee.

Το εκχύλισμα από Green Coffee όταν βρίσκεται σε περιεκτικότητα μικρότερη ή ίση των 400 mg δεν είναι ικανό να οδηγήσει τον χρήστη σε απώλεια βάρους, αφού δεν είναι ποσότητα ικανή να παρέχει στον οργανισμό το απαιτούμενο ποσοστό χλωρογενικού οξέος που θα οδηγήσει στην καύση του λίπους και στο επιθυμητό αδυνάτισμα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Αποφύγετε ΟΛΑ τα συμπληρώματα αδυνατίσματος Green Coffee με περιεκτικότητα από 400 mg και κάτω.

 • ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ
 • ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΩΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
 • ΕΊΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ
 • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Εμείς προτείνουμε το Svetol Green Coffee – Διαβάστε περισσότερα εδώ

Green Coffee Greece

 

Uncategorized ,

Comments are closed.