Προτίμησε τον Green Coffee και γλίτωσε την καφεΐνη !!!

Όλοι γνωρίζουν τις συνέπειες της καφεΐνης στον οργανισμό, ειδικά όταν αυτή καταναλωθεί σε μεγάλες ποσότητες !

  • Νευρικότητα
  • Ευερεθιστότητα
  • Πονοκέφαλος
  • Ζαλάδα
  • Ίλιγγος
  • Ημικρανία
  • Ανακάτωση
  • Τάση προς εμετό
  • Σύνδρομο των ανήσυχων άκρων
  • Κακοθυμία

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα συμπτώματα της λήψης καφεΐνης σε μεγάλη ποσότητα !

 καφεΐνηΑυτό όμως που δεν γνωρίζαμε και οι ερευνητές μας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη λήψη μεγάλης ποσότητας καφεΐνης, είναι πως μπορεί να έχει ακόμα και παραισθησιογόνο δράση. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε μια ομάδα ερευνητών από το πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, το La Trobe, επισημαίνοντας πως η εξαιρετικά διεγερτική δράση της καφεΐνης είναι που μπορεί να επιφέρει ακόμα και παραισθήσεις στον χρήστη, ειδικά μάλιστα αν είναι ιδιαίτερα φορτισμένος και αγχωμένος !

Συμπέρασμα : Όταν μεγάλες ποσότητες καφεΐνης συνδυαστούν με έντονο στρες μπορεί να οδηγήσουν σε επεισόδια παραισθήσεων !!!

 Το πείραμα

Στο πείραμα αυτό που οδήγησε τους ερευνητές στο σοκαριστικό αυτό συμπέρασμα, πήραν μέρος 92 εθελοντές ! Οι 92 αυτοί εθελοντές που ήταν άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, κλήθηκαν να παρακολουθήσουν προσεκτικά έναν μονότονο και ουδέτερο ήχο (έναν λευκό ήχο όπως συνηθίζεται να καλείται ένας τέτοιου είδους ήχος !) που ενδιάμεσα (όπως ενημερώθηκαν οι εθελοντές) μπορεί να παρεμβαλλόταν καποιο απόσπασμα ενός τραγουδιού !

Οι 92 εθελοντές κλήθηκαν να παρακολουθήσουν πολύ προσεκτικά τόσο τον μονότονο αυτό ήχο, όσο και τα αποσπάσματα από τα τραγούδια που θα παρεμβάλλονταν διακόπτοντας την μονοτονία του ήχου !

 Το συγκλονιστικό αποτέλεσμα του πειράματος !

Οι ήχοι που τελικά δόθηκαν στους εθελοντές να παρακολουθήσουν περιελάμβαναν αποκλειστικά και μόνο τον λευκό μονότονο ήχο, και δεν παρεμβαλλόταν κανένα απόσπασμα από κανένα τραγούδι !

Παρά λοιπόν αυτό το γεγονός, οι περισσότεροι από τους εθελοντές, λόγω αυξημένου στρες και λήψης μεγάλης ποσότητας καφεΐνης, άκουσαν τα τραγούδια που ποτέ δεν υπήρξαν !

Μάλιστα, οι ερευνητές τονίζουν πως ξεπερνώντας το όριο των 5 φλυτζανιών καφέ την ημέρα, ο καφές αποκτά έντονη παραισθησιογόνο δράση !!!

 Green Coffee : Μόνο οφέλη χωρίς παρενέργειες !!!

green coffee vs καφέ, green coffee χωρίς καφεΐνη

Με τον Green Coffee που είναι εξαιρετικά χαμηλής περιεκτικότητας σε καφεΐνη, μπορούμε να έχουμε αποκλειστικά και μόνο τα οφέλη του Πράσινου Καφέ, χωρίς να επωμιστούμε τις επιβλαβείς για την υγεία και τον οργανισμό συνέπειές του !

Ο Green Coffee εκτός από πολύ πιο υγιή οργανισμό, ενισχυμένο ανοσοποιητικό σύστημα, τονωμένο μεταβολικό ρυθμό, αυξημένες καύσεις λίπους και ανεβασμένα επίπεδα ενέργειας, μπορεί επίσης να σας χαρίσει και το κορμί που πάντα επιθυμούσατε, απαλλαγμένο από τα περιττά κιλά και από τα ενοχλητικά παχάκια, και αυτό με τον πιο υγιεινό και τον πιο ασφαλή τρόπο !

Uncategorized , ,

Comments are closed.