Πραγματική μαρτυρία για το Green Coffee

Πραγματική μαρτυρία γυναίκας που δοκίμασε το Green Coffee και θέλησε να μας καταθέσει τις εντυπώσεις της

Μια φίλη που δοκίμασε το Green Coffee και θέλησε να μοιραστεί και με τον υπόλοιπο κόσμο την εμπειρία της μας έστειλε το ακόλουθο e-mail και μας παρακάλεσε να το δημοσιοποιήσουμε :

«Ονομάζομαι Έμιλυ και είμαι 37 χρονών. Πριν από 3 χρόνια γέννησα την κορούλα μου. Ποτέ δεν ήμουν ιδιαίτερα αδύνατη, αλλά με την εγκυμοσύνη μου πήρα πάρα πολλά κιλά τα οποία ποτέ δεν κατάφερα να χάσω. Έτσι, εκτός από εξαιρετικά υπέρβαρη, κατέληξα και με έντονα σημάδια κατάθλιψης. Η εικόνα που έβλεπα στον καθρέφτη δεν μου άρεσε καθόλου. Άρχισα να σιχαίνομαι τον εαυτό μου, να μην έχω όρεξη να κάνω το οτιδήποτε. Δεν ήθελα ούτε καν να ασχοληθώ με το παιδί μου, ενώ η ερωτική σχέση με τον άνδρα μου ήταν πλέον εντελώς ανύπαρκτη. 

Τότε το πήρα απόφαση ότι κάτι πρέπει να κάνω πρώτα για εμένα και την υγεία μου, σωματική, οργανική και ψυχολογική, αλλά και για τον γάμο μου και την οικογένειά μου. Ξεκίνησα εντατικά διατροφή, αλλά ο χρόνος μου ήταν πολύ περιορισμένος με την μικρή και δεν μπορούσα να αθλούμαι όσο θα ήθελα. Έχασα κάποια κιλά στην αρχή, αλλά μετά ήταν σαν να κόλλησε η ζυγαριά. Δεν κατάφερα να χάσω ούτε γραμμάριο παραπάνω, και φυσικά, η κυτταρίτιδα δεν έλεγε να φύγει με τίποτα. Κοιτούσα και ξανακοιτούσα το σώμα μου και δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω πως κατέληξα έτσι. Απογοητεύτηκα, παράτησα τη δίαιτα και βούλιαξα ακόμα περισσότερο στην θλίψη μου και στην αυτολύπηση.

Κάποια στιγμή, ο άντρας μου, θέλωντας να με βγάλει από αυτή την κατάσταση μου ανέφερε το συμπλήρωμα αδυνατίσματος Green Coffee. Δεν ήθελα να κάνω τίποτα. Είχα απλά παραδοθεί στην κατάσταση και δεν ήθελα να κάνω καμία άλλη προσπάθεια από φόβο μήπως απογοητευθώ ξανά. Τελικά με έπεισε. Μπήκα και έψαξα στο ίντερνετ και ενημερώθηκα για το συγκεκριμένο συμπλήρωμα, που όπως ο ίδιος ο άνδρας μου μου είχε πει, είναι από τα πιο δημοφιλή σε ολόκληρο τον πλανήτη. Σκέφτηκα να το δοκιμάσω.

Το αγόρασα από το ίντερνετ και ξεκίνησα τακτικά τη λήψη του. Παρήγγειλα μία μόνο συσκευασία όμως φοβούμενη ότι δεν πρόκειται να δω αποτελέσματα. Έκανα λάθος! Έχασα 6 ½  ολόκληρα κιλά μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες, παρά το γεγονός ότι δεν έκανα καθόλου γυμναστική, ενώ είχα βελτιώσει ελάχιστα μόνο τη διατροφή μου απλά σταματώντας να τρώω fast food και φαγητό μη σπιτικό.

Μάλιστα, τελειώνοντας την συσκευασία, δηλαδή μετά από ένα μήνα λήψης του Green Coffee, είδα πραγματικά αλλαγές στο σώμα μου πλέον και πήρα κουράγιο. Το σωματικό μου βάρος είχε αρχίσει να μειώνεται σταθερά, ενώ έχασα και αρκετούς πόντους και από την περιοχή της περιφέρειας που είχα ιδιαίτερο πρόβλημα. Το πιο εντυπωσιακό όμως ήταν ότι είδα σημαντική διαφορά και με την κυτταρίτιδα.

Νιώθω πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Ήδη έχω κάνει την νέα μου παραγγελία Green Coffee και ανυπομονώ να συνεχίσω. Βρήκα ξανά την αυτοπεποίθηση που είχα χάσει και την αισιοδοξία μου. Το πιο σημαντικό είναι ότι βρήκα ξανά τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. 

Ήθελα να το μοιραστώ και με άλλους ανθρώπους που ξέρω ότι περνούν αυτά που πέρασα και εγώ και να τους πω να μην απελπίζονται! Η αλήθεια είναι ότι θέλει προσπάθεια αλλά υπάρχει λύση και αξίζει τη δοκιμή!

Σας ευχαριστώ πολύ, Έμιλυ»

Uncategorized , ,

Comments are closed.