Οι άντρες τα λένε όλα … με τα δάχτυλά τους !!!

Άντρες … αυτό το ακαταλαβίστικο είδος

Οι άντρες πάντα αποτελούσαν και πάντα θα αποτελούν ένα μυστήριο για τις γυναίκες, αφού όσο και αν προσπαθούν να τους αποκρυπτογραφήσουν και όσο και αν λένε πως τελικά άρχισαν να τους καταλαβαίνουν … τελικά απέχουν πολύ από την αλήθεια ! Είναι τελικά οι άντρες σαν μικρά παιδιά ; Μήπως απλά είναι λιγότερο εκδηλωτικά όντα από τις γυναίκες και αυτό είναι που τις αποπροσανατολίζει και τις δυσκολεύει στο να τους “διαβάσουν” ;;;Men-fingers-green-coffee-greece

Η μόνη σίγουρη αλήθεια είναι πως οι άντρες ξέρουν να κρύβουν καλά τα συναισθήματά τους και τον βαθύτερο εαυτό τους και προβάλλουν πάντα προς τα έξω μια εικόνα – στερεότυπο, του άντρα – δυνατού – αρχηγού !!! Πώς μπορούν τελικά οι γυναίκες όμως να δουν πιο βαθιά μέσα σε έναν άντρα ; Πώς μπορούν να εισχωρήσουν στην πραγματική του φύση και εικόνα ;;;

Η παλάμη τα λέει όλα …

ΟΧΙ ! Φυσικά και δεν εννοούμε να αρχίσετε όλες οι γυναίκες να “τρέχετε” τους άντρες που σας ενδιαφέρουν με διάφορες προφάσεις σε μάγισσες και σε χαρτορίχτρες … Το μόνο που χρειάζεται στην πραγματικότητα είναι να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στην παλάμη του αγαπημένου σας και να προσέξετε 1 – 2 πραγματάκια που τελικά θα σας λύσουν όλες τις απορίες !

(!!!) : Το κλειδί σε όλη αυτή την ιστορία είναι ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ και η μεταξύ τους σχέση και αναλογία ! Σύμφωνα με έρευνες, η σχέση των δαχτύλων ενός ατόμου, μπορεί να μαρτυρήσει σημαντικά στοιχεία για την προσωπικότητα του ατόμου αυτού !

Τα δάχτυλα, η σχέση μεταξύ τους και … η ερμηνεία της !

(!!!) : Σύμφωνα με όσα αναφέρει η έγκυρη βρετανική εφημερίδα Daily Mail σε δημοσίευμά της, οι άντρες που παρουσιάζουν μικρή αναλογία παράμεσου και δείκτη, παρουσίαζαν και περίπου κατά 1/3 πιο ευχάριστη συμπεριφορά και κατά 1/3 πιο εριστική συμπεριφορά, σε σχέση με τους άντρες που παρουσίαζανζαν μεγαλύτερη αναλογία παράμεσου και δείκτη.

Πώς ερμηνεύεται λοιπόν αυτή η αναλογία ;

  • σχέση δεύτερου & τρίτου δαχτύλου

Όταν το δεύτερο και το τρίτο δάχτυλο, δηλαδή ο δείκτης και ο παράμεσος, παρουσιάζουν σχεδόν το ίδιο ύψος, τότε συνήθως το άτομο παρουσιάζει έναν πιο ευχάριστο χαρακτήρα, που χαρακτηρίζεται από ευγένεια, προσοχή και λεπτότητα στην συμπεριφορά του ειδικά προς το γυναικείο φύλο !

  • σχέση δεύτερου & τέταρτου δαχτύλου

Όταν το δεύτερο και το τέταρτο δάχτυλο δεν έχουν το ίδιο ύψος, αντιθέτως έχουν μεγάλη διαφορά ύψους, τότε ο χαρακτήρας του άντρα αυτού χαρακτηρίζεται κυρίως από πείσμα, εριστικότητα, υπέρμετρο εγωισμό και κάτα πιθανότητα και αγένεια !

Τι είναι η αναλογία “digil ratio” και πώς ερμηνεύεται ;

(!!!) : Η αναλογία αυτή που ορίζεται και ως “digil ratio”, είναι ο αριθμός που προσδιορίζεται από το πηλίκο ττου μήκους του παράμεσου προς το μήκος του δείκτη !

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Οι ειδικοί επιστήμονες θεωρούν πως η αναλογία αυτή επηρεάζεται και καθορίζεται όσο ακόμα το άτομο είναι σε εμβρυική ηλικία και βρίσκεται μέσα στη μήτρα. Μάλιστα θεωρούν πως ο αριθμός αυτός της αναλογίας έχει άμεση σχέση με την έκθεση που θα δεχτεί το έμβρυο σε ορμόνες ! Πιο συγκεκριμένα, πιθανολογούν τα αρσενικά έμβρυα που έχουν εκτεθεί σε μεγαλύτερη ποσότητα τεστοστερόνης να παρουσιάζουν και μεγαλύτερο παράμεσο … και κατά συνέπεια μεγαλώνοντας να εμφανίζουν και χαρακτηριστικά πιο επιθετική και εγωιστική συμπεριφορά !

Uncategorized

Comments are closed.