Γιατί να επιλέξω το Svetol Green Coffee

Ο καφές, η καφεΐνη και η υγεία !

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, ο καφές πράγματι έχει πολλές και ευεργετικές ιδιότητες και μια θετική επίδραση στην υγεία του ανθρώπου.

Ο τρόπος όμως με τον οποίο παρασκευάζεται ο καφές, η ποικιλία του, η συχνότητα και η ποσότητα κατανάλωσής του, είναι μόνο μερικές από τις παραμέτρους που μπορούν να μετατρέψουν αυτό το πολύτιμο αγαθό της φύσης σε εχθρό της υγείας μας.

Η καφεΐνη είναι το πιο γνωστό συστατικό του καφέ παγκοσμίως ! Η μεγάλη ποσότητα καφεΐνης όμως μπορεί να επιφέρει μια σειρά από δυσάρεστα συμπτώματα στο άτομο, ενώ δεν παρέχει καμία θετική επίδραση στην υγεία.

Αντιθέτως, ο καφές χωρίς καφεΐνη φαίνεται σύμφωνα με μελέτες και έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σχετικά, να μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2 και να ρυθμίσει αποτελεσματικά τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα.

 Γιατί να επιλέξω πράσινο καφέ (Green Coffee) για το αδυνάτισμά μου;

Ο πράσινος καφές διαφέρει κατά πολύ από τον καφέ όπως όλοι τον γνωρίζουμε και όπως τον έχουμε στο μυαλό μας. Ο πράσινος καφές δεν είναι μια διαφορετική ποικιλία καφέ, είναι απλά οι κόκκοι του καφέ, όπως λαμβάνονται μετά την αποξήρανση του καρπού στον ήλιο για αρκετές εβδομάδες, χωρίς να υποστεί καμία επεξεργασία όπως γίνεται με τον κανονικό καφέ, δηλαδή το καβούρντισμα.

Green Coffee Greece

Το καβούρντισμα του καφέ πραγματοποιείται για να μπορέσουν οι φρέσκοι κόκκοι του καφέ να αποβάλλουν την δυσάρεστη περίεργη γεύση που έχουν, να ελευθερώσουν όλα τα αρώματα και να αποκτήσουν την υπέροχη γεύση που όλοι γνωρίζουμε και όλοι φέρνουμε στον νου μας περνώντας έξω από ένα καφεκοπτείο και μυρίζοντας το θεσπέσιο αυτό άρωμα.

Η διαδικασία όμως αυτή που υπόκειται ο καφές, δηλαδή το καβούρντισμα, περιλαμβάνει έκθεσή του σε πάρα πολύ υψηλές θερμοκρασίες, που τελικά καταστρέφουν κάποια πολύτιμα συστατικά του.

Αυτός είναι ο λόγος που ο πράσινος καφές ξεχωρίζει τόσο από τον κοινό καφέ. Μπορεί να μην έχει την ευχάριστη γεύση του καφέ, αλλά διατηρεί μια σειρά από πολύτιμα στοιχεία, εξαιρετικά χρήσιμα για την υγεία, τον οργανισμό αλλά και την ομορφιά.

Τα πολύτιμα αυτά στοιχεία είναι τα λεγόμενα χλωρογενικά οξέα. Πρόκειται για πολύ ενεργά μόρια, που επιτυγχάνουν τη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα μειώνοντας δραστικά την απελευθέρωση της υπατικής γλυκόζης στο αίμα.

Η ρύθμιση του σακχάρου είναι ένας πρωταρχικός λόγος για τη λήψη Green Coffee για το αδυνάτισμα και την απώλεια βάρους. Αυτό συμβαίνει επειδή ρυθμίζοντας τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα επιτυγχάνεται και έλεγχος της όρεξης και κατ’επέκταση απώλεια κιλών.

Green Coffee GreeceΤο πιο δύσκολο πράγμα στην απώλεια βάρους, αυτό που ταλαιπωρεί τον περισσότερο κόσμο, είναι η δυσκολία να ελέγξουν την όρεξή τους και να παρακολουθήσουν πιστά κάποια διατροφή !

Με το Svetol Green Coffee όμως το πρόβλημα αυτό αποτελεί παρελθόν και το αδυνάτισμα είναι εύκολη υπόθεση !

 

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το Svetol Green Coffee

 

 

Uncategorized ,

Comments are closed.