«Γιατί κάθε χρόνο στις γιορτές να παίρνω βάρος ;;;»

Γιορτές σημαίνει φαγητό και ποτό …

χριστουγεννα με green coffeeΔυστυχώς αυτή είναι η πικρή αλήθεια και μάλιστα όχι μονο για εσένα ! Άνδρες και γυναίκες, κάθε χρόνο μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να αντιμετωπίσουν την πρόκληση της ζυγαριάς, η οποία μάλιστα δε λέει και ποτέ ψέμματα.

Οι υπερβολές των ημερών, τα άπειρα εδέσματα και το άφθονο αλκοόλ, κάνουν αισθητή την παρουσία τους πλέον στη ζυγαριά μας αλλά και στο σώμα μας. Ανεβασμένο σωματικό βάρος και παχάκια που χαλούν την εμφάνισή μας και την ψυχολογία μας μας δηλώνουν πως τελικά κάτι δεν κάναμε σωστά τις ημέρες αυτές και τελικά χάσαμε τον έλεγχο.

Γίνονται όμως γιορτές χωρίς φαγητό και ποτό ; Και αν όχι, τότε πώς θα μπορούσα να αποφύγω αυτά τα παραπάνω κιλά που θα με ταλαιπωρήσουν για καιρό ώσπου να απαλλαγώ ξανά από αυτά ;

 Το μυστικό των γιορτών για φέτος !

Η αλήθεια είναι ότι τις γιορτές κανείς δε θέλει να νιώθει καταπιεσμένος και να στερείται των θεσπέσιων εδεσμάτων του εορταστικού τραπεζιού. Το κρασί και τα άλλα αλκοολούχα ρέουν άφθονα μέσα στην κατανυκτική ατμόσφαιρα των γιορτών και των οικείων προσώπων που μας περιβάλλουν.

Ωστόσο επίσης κανείς δε θέλει να αντιμετωπίσει την αλήθεια μετά τις γιορτές που του αποδεικνύει πόσο απερίσκεπτος στάθηκε. «Μήπως τελικά δεν έπρεπε να φάω τόση βασιλόπιτα ;», «Γιατί ήπια τόσο κοκτέηλ ενώ μπορούσα να πιω απλά λίγο κρασάκι και να μην έχω τώρα τύψεις ;», «Μπορούσα να κάνω κάτι για να αποφύγω αυτά τα 4 κιλά που πήρα μέσα σε λίγες μόνο μέρες από την απερισκεψία μου ;», «Γιατί νιώθω τόσες τύψεις ενώ το μόνο που θα έπρεπε να θυμάμαι και να με απασχολεί είναι το πόσο όμορφα πέρασα αυτές τις ημέρες με την οικογένειά μου και τους φίλους μου ;», αλλά και τόσες ακόμα ερωτήσεις και απορίες που έρχονται καταιγιστικά στο μυαλό …

Η λύση βρίσκεται στον πράσινο καφέ (Green Coffee) !!!

 Ο πράσινος καφές δίνει τη λύση για ξέγνοιαστες γιορτές …

Ως γνωστόν, ο πράσινος καφές (Green Coffee), είναι από τα πιο πολυσυζητημένα και αγαπημένα φυσικά συστατικά σε συμπλήρωμα αδυνατίσματος. Η αγάπη αυτή του κόσμου πηγάζει από την αποτελεσματική δράση του κατά του πάχους και του επίμονου κατά τόπους λίπους στο σώμα.

Με ένα καλό συμπλήρωμα διατροφής με βάση τον πράσινο καφέ (σημαντικό είναι το συμπλήρωμα να περιέχει την απαιτούμενη περιεκτικότητα πράσινου καφέ ώστε να είναι αποτελεσματικό ! ) μπορείς να απολαύσεις άφοβα και κυρίως χωρίς καθόλου τύψεις τις γιορτές, τα πεντανόστιμα φαγητά και το αλκοόλ σε συντροφιά με αγαπημένα πρόσωπα, και να μην πάρεις ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ !

Το συμπλήρωμα διατροφής με πράσινο καφέ (Green Coffee) ενεργοποιεί τον μεταβολικό ρυθμό σου και αυξάνει τις καύσεις λίπους στο σώμα σου ! 

Σημαντικό είναι να ξεκινήσεις από ΤΩΡΑ !

Uncategorized

Comments are closed.