Αντιοξειδωτικό … αλλά ποιο ;

Αντιοξειδωτικά συστατικά της φύσης

Όπως είναι γνωστό, η φύση έχει φερθεί πολύ απλόχερα προς τον άνθρωπο, προσφέροντάς του πολλά και ωφέλιμα συστατικά. Πολλά από τα προϊόντα αυτά της φύσης παρουσιάζουν μια πολύ ιδιαίτερη ιδιότητα, μια δράση κατά της οξείδωσης των κυττάρων. Η λειτουργία αυτή των προϊόντων αυτών ονομάζεται αντιοξειδωτική ικανότητα και αποτελεί ένα από τα πιο πολύτιμα δώρα της φύσης προς τον άνθρωπο και την υγεία του.

Τα αντιοξειδωτικά αυτά συστατικά, ουσιαστικά, δρουν δεσμεύοντας τις ελεύθερες ρίζες και εξουδετερώνοντάς τες, ώστε να πάψουν να απειλούν τον οργανισμό και την υγεία. Καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες, προστατεύεται ο οργανισμός από την πρόωρη γήρανση, αλλά και από διάφορες μορφές του καρκίνου.

Τα αντιοξειδωτικά συστατικά αποτελούν πηγή υγείας για τον οργανισμό και πρέπει να έχουν σημαντική θέση στη διατροφή του κάθε ανθρώπου.

 Με λίγα λόγια :

Τα αντιοξειδωτικά συστατικά προφυλάσσουν από την ανάπτυξη των ελευθέρων ριζών και δρουν κατά του καρκίνου ενώ παράλληλα προστατεύουν την καρδιά και διαφυλάσσουν την καλή λειτουργία της.

 Η «μάχη» των αντιοξειδωτικών

Green-coffee-and-raspberry-ketone-αντιοξειδωτικάΔύο από τα πιο ισχυρά και πιο εμπορικά αντιοξειδωτικά συστατικά στον πλανήτη αυτή την στιγμή, δύο συστατικά που συμμετέχουν σε πολλά διατροφικά συμπληρώματα διατροφής και αδυνατίσματος, δύο συστατικά που μάχονται για την πρώτη θέση στην προτίμηση του κοινού, είναι τα Raspberry Ketones και ο Green Coffee.

Και τα δύο, είναι δύο πολύτιμα συστατικά με εξαιρετικές ιδιότητες και μεγάλη απήχηση στον κόσμο. Την εμπιστοσύνη του κόσμου την κερδίζουν όμως με την αποτελεσματική τους δράση που ξεπερνάει κάθε φαντασία.

 Τα Raspberry Ketones

Τα Raspberry Ketones είναι ένα πολύ πολύτιμο ένζυμο που περιέχεται αποκλειστικά στα Raspberry δηλαδή τα σμέουρα. Τα Raspberry Ketones εκτός από πασίγνωστα πλέον στον χώρο των συμπληρωμάτων αδυνατίσματος είναι ιδιαίτερα γνωστά εδώ και πάρα πολλά χρόνια και στον χώρο της κοσμετολογίας, και μάλιστα ως μία από τις πιο ακριβές ουσίες στον χώρο.

Τα  Raspberry Ketones όπως ήδη αναφέραμε χρησιμοποιούνται στην βιομηχανία των συμπληρωμάτων διατροφής για απώλεια κιλών και πόντων, και μάλιστα, έχουν προκαλέσει τα τελευταία χρόνια έναν παγκόσμιο σάλο με τις εκπληκτικές τους ικανότητες.

 • Αυξάνουν τον μεταβολικό ρυθμό.
 • Μειώνουν το αίσθημα της πείνας.
 • Προσφέρουν ισχυρότατη αντιοξειδωτική δράση.
 • Αυξάνουν την παραγωγή της ορμόνης αδινοπεκτίνης στον οργανισμό.
 • Ελαχιστοποιούν την απορρόφηση λίπους από τον οργανισμό και την αποθήκευσή του στις δεξαμενές λίπους του σώματος.
 • Προστατεύουν την καρδιά.
 • Καταπολεμούν την γήρανση.
 • Μάχονται κατά του καρκίνου.
 • Μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη.
 • Χαρίζουν υγεία και ευεξία.

 Ο Green Coffee

Ο Green Coffee, ο Πράσινος Καφές όπως συνηθίζεται να λέγεται, είναι ένας άλλος μαγικός καρπός της φύσης. Ειδικά στον Green Coffee, που δεν έχει περάσει από οποιαδήποτε επεξεργασία ψησίματος, υπάρχει σε αφθονία μια πολύτιμη ουσία, το χλωρογενικό οξύ.

Αντίστοιχα με τις κετόνες των σμέουρων, το χλωρογενικό οξύ στον Green Coffee, είναι αυτό που το προσδίσει όλες τις ωφέλιμες ιδιότητές του.

 • Καταπολεμά και την πιο επίμονη μορφή πάχους.
 • Είναι πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών.
 • Διεγείρει και τονώνει τον ρυθμό μεταβολισμού των τροφών από το σώμα.
 • Βοηθάει ενεργά στην απώλεια βάρους παρέχοντας άμεσα αποτελέσματα.
 • Καταπολεμά τα σημάδια γήρανσης.
 • Ελέγχει την απελευθέρωση της γλυκόζης στο αίμα.
 • Προλαμβάνει σοβαρές ασθένειες όπως ο καρκίνος ή ο διαβήτης.

 Και ποιο να επιλέξω ;;; »

Όντως η επιλογή δεν είναι εύκολη αφού αναφερόμαστε σε δύο κορυφαία αντιοξειδωτικά συστατικά και σε δύο μοναδικά όπλα στη μάχη κατά του πάχους.

Υπάρχουν πάρα πολλά και πολύ αποτελεσματικά διατροφικά συμπληρώματα, τόσο με Green Coffee όσο και με Raspberry Ketones. Η αποτελεσματική ικανότητα και των δύο συστατικών είναι πλέον αποδεδειγμένη και η επιλογή είναι πλέον δική σας !

Ωστόσο, εάν δεν είστε σε θέση να επιλέξετε, μπορείτε απλά να στραφείτε στο νέο και πολύ δραστικό προϊόν αδυνατίσματος που συνδυάζει τη δύναμη των δύο αυτών δραστικών Ketone Balance Duoσυστατικών και βάζει τέλος στο πάχος και στα παχάκια.

Το Ketone Balance Duo είναι πλέον ο ορισμός του ασφαλούς και δραστικού αδυνατίσματος χωρίς κόπο !

Δείτε εδώ περισσότερα για το Ketone Balance Duo

Uncategorized

Comments are closed.