Αέρινη ομορφιά σαν της Reese Witherspoon

Όμορφη σαν νύμφη !

Η Reese Witherspoon, η Αμερικανίδα ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές reese-witherspoon-green-coffee-extract-greeceγνωστές ταινίες, αποτελεί το κύριο θέμα ατελείωτων συζητήσεων πολλών γυναικών σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η λεπτεπίλεπτη σιλουέττα της, η ντελικάτη κορμοστασιά της, και η γεμάτη χάρη κίνησή της, αποπνέουν ένα σχεδόν μαγικό χαρακτήρα στην πανέμορφη ηθοποιό, κάτι σαν νύμφη ή νεράιδα. Κάτι άυλο, κάτι αέρινο, κάτι εντελώς άπιαστο … Κάτι που θέλουν όλες οι γυναίκες (να αποπνέουν μυστήριο) και κάτι που επιθυμού όλοι οι άντρες (να το κατακτήσουν) !

Είναι άλλο ο αδύνατος και άλλο ο αποστεωμένος !!!

Η Reese Witherspoon γνωρίζει αυτή τη σημαντική διαφορά ! Σε αντίθεση λοιπόν με πολλούς αποστεωμένους σταρ του Hollywood, η Reese Witherspoon, φροντίζει να διατηρείται σταθερή στα κιλά της, χωρίθς όμως να φτάνει σε ακρότητες και φυσικά χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την πολύτιμη υγεία της.

Μητέρα 3 παιδιών, η Reese Witherspoon, δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει νεαρά κορίτσια, αφού το ντελικάτο και καλοσχηματισμένο της κορμί, δεν καταμαρτυρά για κανένα λόγο την ηλικία της.

Μήπως λοιπόν η υγιεινή ζωή και διατροφή είναι το κλειδί της “αιώνιας νιότης” ;;;

(!!!) : Η ίδια η ηθοποιός παραδέχεται την μεγάλη της αγάπη και εμμονή τόσο με την υγιεινή διατροφή, όσο και με την προπόνηση. Όπως δηλώνει η ίδια η ηθοποιός, αυτές οι αγάπες της υπήρξαν πάντα οι καλύτεροι “φίλοι” για τη σιλουέττα της !

Το διατροφικό πλάνο της Reese Witherspoon

Βασικό ρόλο στην διατροφική καθημερινότητα της Reese Witherspoon παίζουν τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Τα θρεπτικά συστατικά δεν πρέπει να λείπουν ΠΟΤΕ από τη διατροφή της, και όπως η ίδια τονίζει “ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΦΑΓΙΚΕΣ ΜΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ !”

Επίσης, την καθημερινή διατροφή της, συμπληρώνουν :

  • πρωτεΐνη άπαχη
  • σπόροι
  • ξηροί καρποί
  • υγιεινά λίπη

Νους σε συνάρτηση με σώμα …

Το τέλειο κορμί όμως, εκτός από προσεγμένη διατροφή απαιτεί και κάποια προπόνηση. Ως λάτρης της σωματικής άσκησης, η Reese Witherspoon, πραγματοποιεί καθημερινά πρόγραμμα που φροντίζει όχι μόνο για την τόνωση και εκγύμναση των μυών της αλλά και για την χαλάρωση και υγεία του πνεύματος και της ψυχής της.

Έτσι, εκτός από τρέξιμο (που το λατρεύει), η Reese Witherspoon, κάνει και :

  • πεζοπορία
  • pilates
  • και yoga

Πρώτα πρέπει να φύγουν τα περιττά κιλά …

Η αλήθεια είναι πως η Reese Witherspoon δεν αντιμετώπισε ποτέ πρόβλημα με τα κιλά της, αφού πάντα είχε αυτή την αδύνατη ψηλόλιγνη φιγούρα που κέρδιζε τα βλέμματα.

Όταν όμως ένα άτομο παρουσιάζει πρόβλημα με περιττά κιλά, τότε σημαντική είναι πρωτίστως η απομάκρυνσή τους.

Την προσπάθεια αυτή βοηθούν και ειδικά συμπληρώματα διατροφής για απώλεια βάρους που κατορθώνουν να ελέγξουν αποτελεσματικά την όρεξη του χρήστη. Παράλληλα μάλιστα αυξάνουν τις καύσεις που πραγματοποιεί ο οργανισμός μέσα στη διάρκεια της ημέρας.

Εμείς σας προτείνουμε :svetol-green-coffee-greece

Το πολύ αποτελεσματικό διατροφικό συμπλήρωμα Svetol Green Coffee με αγνό εκχύλισμα κόκκων πράσινου καφέ !

Για πληροφορίες σχετικά με το Svetol Green Coffee πατήστε εδώ !

Uncategorized

Comments are closed.