Έτος 2013 : Η παχυσαρκία σε παγκόσμιο επίπεδο

Η παχυσαρκία κάποτε … και σήμερα !

Κάποτε ο όρος παχυσαρκία δεν υπήρχε καν στο λεξιλόγιό μας ούτε καν ως σπάνιο φαινόμενο. Από το 1980 όμως και μετά, ο όρος παχυσαρκία μπήκε στη ζωή μας και την άλλαξε.obesity-green-coffee-extract-greece

(!!!) : Η παχυσαρκία ως ασθένεια έκανε αισθητή την εμφάνισή της με κρούσματα υπερδιπλάσια ειδικά μετά το 1980 !

Η παχυσαρκία δεν είναι μια ασθένεια που κάνει διαχωρισμούς … Αντιθέτως δε γνωρίζει ούτε από ηλικία αλλά ούτε και από φύλο. Προσβάλλει παιδιά αλλά και ενηλίκους, όπως επίσης άνδρες αλλά και γυναίκες.

Στατιστικά δεδομένα που συγκλονίζουν …

Όσο και αν η εποχή έχει προχωρήσει, όσο και αν όλοι έχουν πλέον ενημερωθεί για τις επικίνδυνες επιπτώσεις της παχυσαρκίας στον οργανισμό, όσο και αν όλοι γνωρίζουν πως η παχυσαρκία αποτελεί θανάσιμη απειλή … δυστυχώς τα νούμερα αποδεικνύουν πως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κάνει τελικά τίποτα ώστε να μειωθούν τα αποθαρρυντικά αυτά νούμερα.

  • Περίπου 1,4 δισεκατομμύρια άτομα (από 20 ετών και άνω), σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2008, παρουσίασαν σημαντικό πρόβλημα παχυσαρκίας.
  • Σύμφωνα πάλι με επιστημονικές έρευνες φαίνεται πως το φαινόμενο της παχυσαρκίας συναντάται περισσότερο στις γυναίκες παρά στους άνδρες.

Οι καταστροφικές συνέπειες όμως μιας κακής διατροφής και κατά συνέπεια της παχυσαρκίας, δεν περιορίζονται εδώ …

  • Οι σημερινές κοινωνίες είναι δυστυχώς έτσι δομημένες πλέον που περισσότερος κόσμος πεθαίνει λόγω παχυσαρκίας και λιγότερος κόσμος λόγω πείνας. Πιο συγκεκριμένα, πάνω από 65 % του πληθυσμού ζει σε μια κοινωνία υπερ-σιτισμένη που οδηγεί σε εμφάνιση παχυσαρκίας.
  • Μια τέτοια κοινωνία οδηγεί και σε τραγικά νούμερα όπως :

11 % των ενήλικων ατόμων υπέρβαρα άτομα

65 % των ενήλικων ατόμων παχύσαρκα άτομα

Το πιο δυσάρεστο σημείο της έρευνας εντοπίζεται στις έρευνες που αφορούσαν εφήβους και παιδιά.

  • Σύμφωνα με έρευνες παχύσαρκοι γονείς και κυρίως παχύσαρκες μαμάδες ευθύνονται κατά ένα βαθμό και για την εμφάνιση παχυσαρκίας σε μωρά.
  • Συγκεκριμένα σε έρευνα του 2012 παρατηρήθηκε πως περισσότερα από 40.000.000 παιδιά ηλικίας μικρότερης των 5 ετών ήταν είτε απλά υπέρβαρα είτε και παχύσαρκα !!!

Το πρόβλημα και η λύση του …

Το πρόβλημα της παχυσαρκίας δεν είναι απλά αντιμετωπίσιμο αλλά προλαμβάνεται κιόλας.

Με την κατάλληλη ενημέρωση και φυσικά με έναν υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής, το άτομο μπορεί να αντιμετωπίσει δια παντός το πρόβλημα αυτό και να χαρίσει “πνοή ζωής” στον οργανισμό του !

Για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος προχωρημένης παχυσαρκίας, εκτός από σωστή και ισορροπημένη διατροφή και φυσικά τακτική σωματική άσκηση, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά και η λήψη κάποιου ειδικού προϊόντος για απώλεια βάρους.

Ένα καλό διατροφικό συμπλήρωμα αδυνατίσματος θα ενισχύσει τον μεταβολικό ρυθμό του οργανισμού και θα αυξήσει τις καύσεις του καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ …svetol-green-coffee-greece

Το Svetol Green Coffee ! Πρόκειται για ένα 100 % αγνό χάπι αδυνατίσματος με εκχύλισμα από κόκκους από Πράσινο Καφέ.

Για να ενημερωθείτε για το Svetol Green Coffee πατήστε εδώ !

Uncategorized

Comments are closed.